Bel ons gerust! 0413 212 322

Transport heeft impact op het milieu en onze leefomgeving, daar kunnen we niet onderuit. Toch stellen we alles in het werk om onze CO2-footprint tot een minimum te beperken. Zo rijden wij met Euro 6-voertuigen, zorgen we voor een efficiënte routeplanning en hebben onze banden ‘vier levens’ dankzij tussentijdse herprofilering. Binnen ons bedrijf gaat bovendien veel aandacht uit naar zuinig rijden. 

Lokaal betrokken

Kunnen we iets extra’s doen voor onze omgeving? Die vraag stellen we onszelf regelmatig. Niet voor niets zijn we een erkend leerbedrijf, hebben we geluidsarme vrachtauto’s aangeschaft en sponsoren we lokale verenigingen en initiatieven. Een ander voorbeeld is de landschappelijke inpassing van ons pand. Meedenken met onze omgeving vinden we belangrijk.

Een ruim kantoor, moderne werkplaats en een breed scala aan faciliteiten: ons terrein aan het Hurkske in Erp biedt alles wat we nodig hebben om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn. Inclusief een eigen werkplaats, wasstraat, tankinstallatie, bandenopslag en apk-faciliteiten. Dit maakt ons onafhankelijk en flexibel. Zo kunnen we onze opdrachtgevers onder alle omstandigheden de kwaliteit en snelheid bieden die zij van ons gewend zijn.  

De belangrijkste faciliteiten op een rij:

  • Terrein van 4,5 ha met een landelijke inpassing
  • Kantoorruimte en kantine
  • Modern uitgeruste werkplaats voor alle denkbare onderhoudswerkzaamheden: uitbalanceren, motorreiniging, koelmotoronderhoud, laadkleponderhoud, palletwagenonderhoud, etc. 
  • Openbare weegbrug
  • Magazijn met o.a. bandenopslag
  • Tankinstallatie
  • Faciliteiten voor apk- en tachograafkeuringen 
  • Diagnoseapparatuur voor het uitlezen van voertuigen
  • Wasstraat met wasborstel om auto’s van binnen en van buiten te reinigen

 

Beekmans is een echt familiebedrijf, met een historie die terugvoert tot 1928. Een belangrijke mijlpaal voor oprichter Jan Beekmans was de toekenning van een officiële paardentrekvergunning, op 1 december 1943. Hiermee kon hij de meest uiteenlopende transport- en loonwerkzaamheden uitvoeren. En dat deed hij dan ook: Jan Beekmans pakte alles aan wat er op zijn pad kwam en werkte vooral voor boeren in de omgeving. 

Derde generatie aan het roer

Inmiddels staan de neven Joan, Joan en Maikel Beekmans aan het roer; kleinzonen van de grondlegger. Het bedrijf is in al die jaren flink gegroeid, maar de activiteiten hebben nog altijd een sterk agrarisch karakter. Beekmans draait voor een belangrijk deel op land- en tuinbouw, ook wel feed & food. Daarbij ligt de focus op kwaliteit en continuïteit.

 

Onze mensen pagina

Contact

Stuur ons via onderstaand formulier je vraag of opmerking. Je ontvangt dan snel een reactie.

captcha
Herladen