Bel ons gerust! 0413 212 322

Bulktransport

Beekmans heeft voor de transportdivisie de volgende kwalificaties in huis:

Beekmans heeft een modern en goed uitgerust materieelpark. Voor de transportdivisie beschikken wij over:

  • Geconditioneerde vrachtauto’s: trekker-opleggercombinaties en bakwagens; luchtgeveerd, voorzien van laadklep, koelmotor en elektrische palletwagen
  • Bulkwagens
  • Walking floors
  • Diepladers
  • Openbare weegbrug

Beekmans is een gekwalificeerd transporteur van veevoeders. In opdracht van veevoederproducenten voorzien wij agrariërs in binnen- en buitenland op tijd van voer voor rundvee, varkens en pluimvee. Dit doen wij met moderne tankwagens, stuk voor stuk voorzien van een ontsmettingssysteem. Ook hebben wij een erkende reinigingsplaats op ons terrein. En via geavanceerde systemen is iedere lading voortdurend traceerbaar. 

Representatief en klantvriendelijk

Samenwerken met Beekmans geeft je de zekerheid van modern materieel en representatieve, klantvriendelijke chauffeurs. En niet te vergeten: tijdige levering. Zo vormen wij het ideale verlengstuk van je organisatie. Onze auto’s en bedrijfskleding passen we daar graag op aan. Vertel ons gewoon je wensen en wij regelen het voor je.  

Beekmans beschikt over de GMP+ certificering.

Van september tot en met januari rijden vrachtauto’s van Beekmans af en aan bij de fabriek van Suiker Unie in Dinteloord. Wij transporteren suikerbieten en cichorei vanuit Noord-Brabant, Limburg en Gelderland naar Dinteloord, en nemen perspulp voor diervoeding mee terug. Dit gebeurt 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

Ervaren chauffeurs

Suikerbietenvervoer is een intensief proces dat vraagt om teamwork en goede onderlinge afstemming. Wij zetten hiervoor bedreven chauffeurs in met ruime ervaring op dit gebied. Uiteraard in combinatie met professioneel materieel. Beekmans maakt voor suikerbietenvervoer gebruik van walking floors en kippers.  

Beekmans verzorgt ook transport van losgestorte goederen.

Kwetsbare en temperatuurkritische producten, zoals groenten, fruit, champignons en planten, verdienen de allerbeste zorg. Beekmans is gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer voor zowel de vers- als de conservenmarkt. In onze koelwagens creëren wij exact die condities die je producten nodig hebben. 

Zorgvuldig en just-in-time verladen

Veel telers in Zuid-Nederland doen op vaste of regelmatige basis een beroep op ons. Zij weten precies wat ze kunnen verwachten: een zorgvuldige handling, een goede timing en een hoge mate van flexibiliteit. Onze voertuigvolgsystemen helpen ons om transporten perfect op elkaar te laten aansluiten. Zo kunnen we continu rouleren en de emballage op tijd terugbezorgen. Met een flinke vloot goed uitgerust materieel zijn we altijd in de buurt.

Projecten transport

Contact

Stuur ons via onderstaand formulier je vraag of opmerking. Je ontvangt dan snel een reactie.

captcha
Herladen